Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Ontdek de kracht van versteviging en lifting met BT Platinum

Laat uw huid stralen met onze exclusieve Bio-Ultimate Platinum verstevig en lift behandeling. Deze geavanceerde en op maat gemaakte ervaring combineert de nieuwste Bio-Ultimate Platinum technologie met doelgerichte versteviging, waardoor uw huid wordt verjongd en een jeugdige veerkracht wordt onthuld.

Waarom kiezen voor BT Platinum Microcurrent?

 • Revolutionaire technologie: Profiteer van de cutting-edge Bio-Ultimate Platinum technologieën voor een ongeëvenaarde huidverbetering.
 • Gerichte versteviging: Richt op specifieke gebieden die extra aandacht vragen, zoals de kaaklijn en hals, om uw natuurlijke contouren te accentueren.
 • Onmiddellijk liftend effect: Ervaar direct zichtbare resultaten met een behandeling die de tekenen van veroudering effectief aanpakt.

Voordelen van BT Platinum Microcurrent?

 • Jeugdige uitstraling: Geniet van een jeugdige gloed terwijl Bio-Ultimate Platinum de huid verstevigt en lifte.
 • Verfijnde contouren: Definieer en verbeter de contouren van uw gezicht voor een strakke en jeugdige uitstraling.
 • Diepgaande verjonging: Ervaar een algehele verbetering van de huidtint en textuur voor een vernieuwde schoonheid.
 • Non-surgical facelift
 • Liftend effect
 • Door middel van spierversteviging en specifieke ionteforese maximaal resultaat worden verkregen in iedere behandeling.
 • Werkt op het eigen frequentie van het lichaam, daardoor minder invasief , en doelgerichtere werking op de spier zelf.
 • Werkt verkortend op spieren, die zijn uitgerekt door het verouderingsproces .
 • Verlengt de spieren die korter zijn geworden , zoals een fronsrimpel.

+ het dieper insluizen van werkstoffen.

+ extra optie zijn de gloves

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Het is natuurlijk wel zo dat als je ouder bent de resultaten totaal anders zijn als wanneer je jonger bent. Het allerbeste is om zoveel mogelijk veroudering en schades te voorkomen. Dus wij adviseren dan ook: begin er juist mee als je jonger bent! Dat neemt niet weg dat er hele mooie resultaten gehaald kunnen worden als je al wat ouder bent. Microcurrent is ook een super goede herstel techniek voor slappere, geatrofieerde gezichtsspieren.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Het meest effectief is meerdere behandelingen kort achter elkaar (kuur). Hoe vaak en hoe snel achter elkaar is afhankelijk van de persoon en de resultaten die je wil behalen. Ben je jong dan is het vooral een behandeling voor onderhoud (bijv. 1x per maand). Als je al wat ouder bent, is een kuur aan te raden om echt effect teweeg te brengen (bijv. 5 tot 10 x kort achter elkaar). Net als in de sportschool werken we ook hier met een opbouwschema. Naar mate men meer behandelingen ondergaat wordt de intensiteit hoger.

Kan ik een microcurrent behandeling combineren met een andere behandelingh4>

Ja dat kan! Bijvoorbeeld met een lymfedrainage massage (extra drainage afvalstoffen), bindweefselmassage(extra energieboost), contour-lift behandeling (extra liftend), SkinLift massage (voor een betere spiertonus), peeling (extra glow)

Wat kan ik zelf doen voorafgaand aan een kuur of microcurrent behandeling?

Goede hydratatie is belangrijk, zowel goed water drinken als ook hydraterende gezichtsproducten gebruiken. Zo is je huid optimaal in conditie om de stroom te geleiden en ingrediënten te kunnen opnemen en transporteren.

Wanneer kan ik beter geen microcurrent behandeling ondergaan?

Bij hartklachten en/of een pacemaker, epilepsie, chronisch eczeem, koorts, acute trombose, tijdens zwangerschap, tumoren, algehele malaise, als je net injectables of fillers hebt laten inspuiten (na 2 weken wel en dan is het echt een aanvulling daarop).

Stap binnen in de wereld van BT Platinum verstevig en lift en omarm een stralende, jeugdige huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe deze geavanceerde behandeling uw huid kan transformeren en verjongen.

Prijs behandeling Microcurrent inclusief de bt masque en de retinol accelerator € 169

Kuur van losse behandeling € 120 (de prijs is alleen geldig bij aankoop van volledig kuur)

 • Kuur van 4 behandelingen € 430
 • Kuur van 8 behandelingen € 880

Kuur van 1 week, 2x per week voor ultieme lift (prachtig bij jongere huid , bij belangrijke gelegenheid )

Kuur van 2 weken, 2x per week voor ultieme lift ( 40-50 )

Kuur van 3 weken, 2x per week voor ultieme lift ( 50+)