Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Stap binnen in een wereld van luxe en verjonging met onze exclusieve LPG Endermologie behandeling, verrijkt met de hoogwaardige producten van LABAREAU, een gerenommeerd merk voor anti-aging. Bij Lavish Huidinstituut streven we naar niets minder dan perfectie, en deze behandeling belooft precies dat – een doordringende verjonging en revitalisatie van uw huid, van binnenuit.

De LPG Endermologie behandeling begint met een diepgaande reiniging om de huid te ontdoen van onzuiverheden en haar voor te bereiden op de verjongende ervaring die volgt. Vervolgens worden de exclusieve LABAREAU producten zorgvuldig aangebracht. Deze producten zijn doordrenkt met krachtige anti-aging ingrediënten en antioxidanten die de huid voeden, hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Na de voorbereiding met LABAREAU producten, ondergaat u de LPG Endermologie behandeling, een gerenommeerde techniek die diepgaande weefselmassage en vacuümtechnologie combineert om de bloedsomloop te stimuleren, de lymfedrainage te verbeteren en de huid te verstevigen en te verjongen. Deze niet-invasieve behandeling helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en het herstellen van de natuurlijke glans van de huid.

Terwijl u ontspant en geniet van de rustgevende sensatie van de behandeling, zullen onze ervaren huidtherapeuten zorgvuldig te werk gaan om u de best mogelijke resultaten te bieden. Na afloop van de behandeling wordt de huid verzorgd met een voedende moisturizer en zonnebrandcrème, om de resultaten te behouden en uw huid te beschermen tegen verdere schade.

Laat uzelf verwennen met de ultieme LPG Endermologie behandeling met LABAREAU producten bij Lavish Huidinstituut, en ontdek een jeugdigere, stralende huid die uw natuurlijke schoonheid accentueert. U verdient het beste, en wij zijn er om dat te bieden.

Prijs per behandeling (70 min): € 175