Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !


LED licht wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te verhelpen of voorkomen. Het licht zorgt er voor dat in jouw huid processen worden aangezet waardoor de huidproblemen verminderd worden.

Resultaat van Led Lichttherapie:

Blauw licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering

Deze beide kleuren kunnen zowel in combinatie als apart worden ingezet aangepast aan jouw huid.

* dit LED licht is bij alle gezichtsbehandelingen bij te boeken.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Het LED licht wordt in de meeste gevallen ingezet tijdens het masker in de behandeling. Je merkt er niets van. Je ligt heerlijk ontspannen.

Let op: LED lichhttherapie wordt bij elke behandeling toegevoegd (behalve Pro Bright treatments niet)