Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Ontdek de jeugdige vernieuwing met Sculptra!

Bij LAVISH Huidinstituut zijn we verheugd om Sculptra-behandelingen aan te bieden, een innovatieve en niet-chirurgische benadering om uw jeugdige uitstraling te herstellen en te versterken.

Wat is Sculptra?

Sculptra is een biostimulerend middel dat de aanmaak van collageen in uw huid stimuleert. Collageen is een essentieel eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke collageenproductie af, wat kan leiden tot verslapping en rimpels.

Hoe werkt Sculptra?

Tijdens een Sculptra-behandeling wordt het product zorgvuldig geïnjecteerd in de huid op strategische punten. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid geleidelijk wordt versterkt en verstevigd. Het resultaat is een natuurlijke en jeugdige uitstraling die zich in de loop van de tijd ontwikkelt.

Voordelen van Sculptra:

  • Langdurige Resultaten: Sculptra biedt langdurige verbetering van de huidstructuur en -kwaliteit. De resultaten kunnen tot wel twee jaar aanhouden.
  • Natuurlijke uitstraling: Sculptra zorgt voor een subtiele, natuurlijke verbetering zonder een ‘overbehandeld’ uiterlijk.
  • Minimale Downtime: Het is een niet-chirurgische procedure met minimale downtime, wat betekent dat u snel kunt terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten.

Wat te verwachten:

Tijdens uw consultatie zal ons ervaren team uw huid beoordelen en een behandelingsplan opstellen dat is afgestemd op uw doelen. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, maar de meeste cliënten ondergaan meerdere sessies voor optimale resultaten.

Sculptra is geschikt voor het behandelen van verschillende gebieden, zoals de wangen, kin, kaaklijn en andere delen van het gezicht en lichaam.

Ontdek de verjongende kracht van Sculptra bij LAVISH Huidinstituut en herstel uw jeugdige uitstraling op een natuurlijke en subtiele manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en meer informatie over deze opwindende behandeling!

Let op: Resultaten kunnen variëren per persoon. Neem contact op met ons team voor persoonlijk advies en meer informatie over Sculptra-behandelingen.

Veelgestelde vragen:

+
Welke gebieden kunnen behandeld worden met Sculptra?
Met Sculptra kan er een fullface behandeling worden gedaan en het is uitermate geschikt om in het gebied van de slapen, wangen, of kaaklijn geïnjecteerd te worden. De arts zal tijdens het consult bespreken welk behandelgebied voor u belangrijk is voor het gewenste resultaat.

+
Hoe snel zie ik resultaat van de Sculptra behandeling?
Sculptra richt zich op huidverstevigheid door de aanmaak van lichaamseigen collegeen. Het resultaat treedt geleidelijk in vanaf 4 weken na behandeling en geeft meer efect bij herhaling van de behandleling.

+
Hoe lang blijft het effect zichtbaar?
Het door de behandeling aangemaakte collageen blijft 2 jaar zitten.

+
Is een Sculptra behandeling pijnlijk?
De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijnervaring per persoon. Er wordt standaard verdovingsvloeistof aan de Sculptra toegevoegd. Een half uur na de behandeling heeft u geen last meer van het verdoofde gevoel. Er kan een dag later wat stijfheid in de kaken optreden. Dit verdwijnt vanzelf na 1-3 dagen. Het behandelde gebied kan wat beurs aanvoelen. Dit is echter meer voelbaar, dan zichtbaar.

+
Is Sculptra veilig?
Sculptra is een veilige behandeling en geeft een mooi resultaat, zolang deze door een ervaren cosmetisch arts KNMG en met de juiste techniek wordt uitgevoerd. De behandeling is FDA-goedgekeurd en en wordt sinds 1999 wereldwijd gebruikt. Sculptra is gemaakt van een synthetisch materiaal, poly-L-lactic acid, wat op een natuurlijk manier wordt opgenomen door het lichaam.

+
Is er downtime na de behandeling?
Er is geen downtime na de behandeling en de kans op een blauw plekje is zeer klein. Eventuele roodheid op de plaatsen van de prikjes kan gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij adviseren u de eerste week na een Sculptra behandeling uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van een sauna of zonnebank. U dient het behandelde gebied 3 dagen lang, 3 keer per dag, 3 minuten lang te masseren, zodat de Sculptra goed egaal kan worden opgenomen. De arts geeft u deze instructies na de behandeling.

+
Kan ik Sculptra combineren met filters en botox?
Elk van deze behandelingen wordt ingezet met een ander doel; Ontspanning, volume herstel, of accentueren. Sculptra kan dus goed gecombineerd worden. De gecombineerde aanpak maakt het dat uw eigen natuurlijk uitstraling behouden blijft.

+
Wat kost Sculptra?
Heeft u interesse in Sculptra en wilt u een indicatie van de kosten? Bekijk dan onze Sculptra prijzen pagina.