Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Bij Lavish Huidinstituut combineren we geavanceerde technologie met de luxueuze verzorging van LABAREAU producten, speciaal ontworpen om de tekenen van veroudering tegen te gaan en uw natuurlijke schoonheid te onthullen.

De LABAREAU Lift & Glow behandeling begint met een grondige reiniging van de huid, waardoor alle onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt voorbereid op de intensieve verzorging die volgt. Vervolgens worden de exclusieve LABAREAU producten zorgvuldig aangebracht. Deze producten zijn doordrenkt met krachtige anti-aging ingrediënten en antioxidanten die de huid voeden, hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Na de voorbereiding met LABAREAU producten wordt de huid behandeld met BT Platinum Microcurrent. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van microstroompjes die diep in de huid doordringen, waar ze de natuurlijke processen van de huid stimuleren. De microcurrents helpen om de spiertonus te verbeteren, de collageenproductie te stimuleren en de huid te verstevigen en te liften, voor een jeugdige uitstraling en een gezonde, stralende gloed.

Tijdens de behandeling kunt u ontspannen en genieten, terwijl onze ervaren huidtherapeuten nauwkeurig te werk gaan om de beste resultaten te behalen. Na afloop van de behandeling wordt de huid verzorgd met een voedende moisturizer en zonnebrandcrème, om de resultaten te behouden en uw huid te beschermen tegen verdere schade.

Ervaar zelf de magie van LABAREAU Lift & Glow in combinatie met de BT Platinum Microcurrent bij Lavish Huidinstituut en laat uw natuurlijke schoonheid stralen als nooit tevoren. U verdient het beste, en wij zijn hier om dat te leveren.

Prijs per behandeling (75 min): € 205