Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Welkom bij Lavish Huidinstituut: waar luxe en huidverzorging samenkomen.

Bij Lavish Huidinstituut in het hart van Haarlem streven we naar niets minder dan perfectie als het gaat om uw huidverzorging. Gelegen in de bruisende stad Haarlem, is ons instituut een oase van rust en luxe waar u kunt genieten van een scala aan hoogwaardige huidverbeterende behandelingen.

Onze toewijding aan uitmuntendheid begint bij onze deskundige huidtherapeuten, die elk zijn getraind volgens de hoogste normen en beschikken over jarenlange ervaring in het vakgebied. Bij Lavish geloven we in een gepersonaliseerde aanpak, waarbij elke behandeling zorgvuldig wordt afgestemd op de unieke behoeften van uw huid.

Of u nu op zoek bent naar verjonging, het verminderen van onvolkomenheden of gewoon wilt ontspannen en uzelf verwennen, bij Lavish Huidinstituut bent u in goede handen. Onze uitgebreide lijst van behandelingen omvat alles, van luxe facials en diepgaande peelings tot geavanceerde lichaamsbehandelingen en cosmetische injectables.

Maar Lavish Huidinstituut is meer dan alleen een plek voor huidverzorging. Het is een beleving, een moment van ontsnapping uit de alledaagse drukte. Onze prachtig ingerichte ruimtes ademen een sfeer van rust en luxe, zodat u zich direct op uw gemak voelt zodra u binnenstapt.

Bij Lavish gaat het niet alleen om het bereiken van directe resultaten, maar ook om het bevorderen van langdurige huidgezondheid. Daarom werken we uitsluitend met de meest geavanceerde producten en technologieën die zijn ontworpen om uw huid te voeden, te beschermen en te verjongen op de lange termijn.

Of u nu een frequente bezoeker bent van huidinstituten of voor het eerst overweegt een behandeling te ondergaan, wij heten u van harte welkom bij Lavish Huidinstituut. Stap binnen in onze wereld van luxe en huidverzorging en ontdek de kracht van een stralende, gezonde huid.


Ons team

Dorota Olchawa
Founder & CAO

Amber Zegveld
Cosmetische Arts KNMG