Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !


Deze geavanceerde behandeling is één van de meest populaire gezichtsbehandelingen wereldwijd. De PRO Microneedling treatment is slechts minimaal invasief en perfect voor het behandelen van hyperpigmentatie, rimpels en zichtbare poriën. Recente studies tonen aan dat Microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzij innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes, worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Zo biedt PRO Microneedling zichtbare resultaten in slechts twee weken!

Hoe microneedling werkt?

Microneedling is een minimaal invasieve procedure, waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro), gelijkmatige openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd. Door het creëren van gecontroleerde schade wordt het gezonde omliggend weefsel namelijk gedwongen om meer collageen aan te maken om de schade te herstellen. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes in de huid er voor dat er 80% meer productopname plaatsvindt in de huid zodat de werking van deze producten toeneemt.

Uiteindelijk zorgt dit ‘ondersteunde’ herstelproces voor een vermindering van de zichtbaarheid van hyperpigmentatie, rimpels, verslapping en onregelmatigheden zoals littekentjes als gevolg van acne of striae.

Bewezen werking op hyperpigmentatie

Recente studies hebben aangetoond dat microneedling effectief de melanocyten aanpakt die verantwoordelijk zijn voor de overproductie van melanine en dus hyperpigmentatie. Hierdoor zorgt de behandeling dus voor een meer heldere en egalere huid.

Wanneer is microneedling wel geschikt voor jou?

Pro Microneedling levert de meest geavanceerde resultaten in hyperpigmentatie, rimpels en poriën. Als je één van de volgende huidcondities hebt, is microneedling een goede optie:

  • Acne (niet ontstoken)
  • Littekens
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verslapping
  • Hyperpigmentatie
  • Grove poriën
  • Ruwe huidtextuur
  • Striae

Wanneer is microneedling niet geschikt voor jou?

Microneedling is in het algemeen veilig voor alle huidtypes, maar als je zwanger bent, ervaring hebt met eczeem, psoriasis, herpes, diabetes of andere chronische condities hebt raden wij je aan om eerst je arts te raadplegen voordat je start met een behandeling.

Dermalogica’s pro microneedling treatment

Dermalogica’s PRO Microneedling is veilig, vrijwel pijnloos en kan voordeel bieden aan alle huidtypes. Door het gericht behandelen op het triggeren van het herstelproces van de huid, stimuleert de PRO Microneedling treatment de aanmaak van nieuwe, gezonde huid.

Losse behandeling: € 159 incl. LED lichttherapie

In kuurverband speciale aanbieding 4 behandeling € 586 nu voor € 636. Dit is het meeste optimale voor anti-aging doeleinden. Behandeling om de 3 weken .

Dit is een Dermalogica behandeling voor gevorderde klanten die ook de thuisproducten gebruiken.