Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Ontdek de ultieme verjongingservaring voor je gezicht met onze LPG Endermologie gezichtsbehandeling. Deze geavanceerde niet-invasieve behandeling is ontworpen om de jeugdige uitstraling van je huid te herstellen en te behouden, terwijl het zorgt voor een ontspannen en verkwikkende ervaring.

De Voordelen van LPG Endermologie voor het gezicht:

  • Huidverstrakking en Liftend Effect: De Endermologie-techniek stimuleert de collageen- en elastineproductie in de huid, wat resulteert in een natuurlijke verstrakking en lifting van de huid.
  • Verheldert en Verjongt: De behandeling bevordert de celvernieuwing, waardoor de huid er helderder en jeugdiger uitziet.
  • Vermindert Fijne Lijntjes en Rimpels: LPG Endermologie kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor een gladdere huidtextuur ontstaat.
  • Stimuleert Circulatie: De masserende bewegingen verbeteren de bloedcirculatie in het gezicht, wat kan bijdragen aan een gezonde en stralende teint.
  • Verzacht Wallen en Zwellingen: Door lymfedrainage te stimuleren, kan de behandeling helpen bij het verminderen van wallen en zwellingen rond de ogen.
  • Ontspannende Ervaring: Naast de talloze voordelen voor de huid, is de behandeling ook een moment van ontspanning en zelfverwennerij.

Hoe de LPG Endermologie gezichtsbehandeling werkt:

Tijdens de behandeling wordt gebruikgemaakt van speciale LPG-apparatuur die zachte en precieze masserende bewegingen uitvoert op het gezicht en de hals. Deze bewegingen stimuleren de huidlagen en onderliggende weefsels, wat resulteert in een strakkere en jonger uitziende huid.

Prijs LPG Endermologie losse behandeling:

LPG Endermologie gezicht 30 min. € 75

LPG Endermologie gezicht 40 min. € 85

LPG Endermologie gezicht incl. peeling & masker € 130

LPG Endermolift klepjes set (eenmalige aanschaf) € 25

Prijzen LPG Endermologie kuur (met gratis klepjes set Endermolift):

LPG Endermologie gezicht 30 min. (5+1 behandelingen gratis) € 375

LPG Endermologie gezicht 30 min. (10+2 behandelingen gratis) € 750

LPG Endermologie gezicht 30 min. (15+3 behandelingen gratis) € 1.125

LPG Endermologie gezicht 40 min. (5+1 behandelingen gratis) € 425

LPG Endermologie gezicht 40 min. (10+2 behandelingen gratis) € 850

LPG Endermologie gezicht 40 min. (15+3 behandelingen gratis) € 1.275