Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

“Pro Bright Treatment van Dermalogica – ontdek jouw stralende huid”

Onze Pro Bright Treatment, aangeboden door Dermalogica, is een geavanceerde behandeling die speciaal is ontworpen om jouw huid te verjongen en een stralende gloed te onthullen. Bij Dermalogica begrijpen we dat een gezonde huid gelijkstaat aan een stralende huid, en deze behandeling is ontwikkeld om dat te bereiken.

De Pro Bright Treatment is ideaal voor diegenen die te maken hebben met hyperpigmentatie, ongelijkmatige huidskleur, donkere vlekken of gewoon op zoek zijn naar een helderdere, egaler uitziende teint. Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde Dermalogica-producten en professionele technieken om een scala van huidproblemen aan te pakken.

Wat kun je verwachten van de Pro Bright Treatment:

  1. Huidanalyse: Onze deskundige huidtherapeut begint met een grondige huidanalyse om jouw specifieke behoeften te beoordelen en een behandelplan op maat te maken.
  2. Reiniging en exfoliatie: We reinigen de huid om onzuiverheden te verwijderen en gebruiken zachte exfoliatie om dode huidcellen te elimineren.
  3. Serumapplicatie: We passen speciale Dermalogica-serums toe die zijn samengesteld om hyperpigmentatie te verminderen en de huidteint te egaliseren.
  4. Maskerbehandeling: Een op maat gemaakt masker wordt aangebracht om de huid verder te voeden en te revitaliseren.
  5. Lichttherapie (optioneel): Als aanvulling kan lichttherapie worden toegevoegd om het resultaat te versterken.
  6. Afsluitende verzorging: We ronden de behandeling af met hydratatie en zonbescherming om de huid te beschermen.

De Pro Bright Treatment is niet alleen gericht op het oplossen van huidproblemen, maar ook op het bevorderen van een jeugdige uitstraling en een egale teint. Na de behandeling voelt jouw huid fris, gehydrateerd en stralend aan.

Ontdek de voordelen van onze Pro Bright Treatment en laat je huid stralen. Boek vandaag nog een afspraak voor deze op maat gemaakte, resultaatgerichte Dermalogica-behandeling.

Prijs per behandeling: € 145