Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Onze Pro Calm Treatment, aangeboden door Dermalogica, is een zorgvuldig samengestelde gezichtsbehandeling die specifiek is ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Bij LAVISH Huidinstituut begrijpen we dat gevoelige huid extra zorg en aandacht vereist, en de Pro Calm Treatment is ontworpen om jouw huid te kalmeren, te versterken en een gevoel van comfort te herstellen.

Wat kun je verwachten van de Pro Calm Treatment:

  1. Consultatie en huidanalyse: Onze gespecialiseerde huidtherapeut begint met een uitgebreide consultatie en huidanalyse om jouw huidconditie te begrijpen en om jouw individuele behoeften vast te stellen.
  2. Zachte reiniging: De behandeling begint met een zachte, milde reiniging om onzuiverheden te verwijderen zonder de gevoelige huid te irriteren.
  3. Kalmerende exfoliatie: We gebruiken een zachte exfoliatie die de huidtextuur verbetert zonder overmatige schuring.
  4. Serum en masker: Speciale Dermalogica-serums worden aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren. Een op maat gemaakt masker versterkt en voedt de huid.
  5. Ontspannende massage: Je wordt getrakteerd op een ontspannende gezichts- en schoudermassage om stress te verminderen en de huid te stimuleren.
  6. Hydratatie en bescherming: De behandeling wordt afgesloten met de toepassing van hydraterende producten en zonbescherming om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

De Pro Calm Treatment is ideaal voor mensen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar verlichting van roodheid, irritatie, en ongemak. Na de behandeling voelt je huid gekalmeerd, gehydrateerd en versterkt.

Boek vandaag nog een afspraak voor de Pro Calm Treatment en ervaar de voordelen van deze op maat gemaakte Dermalogica-ervaring. Wij zijn hier om jouw gevoelige huid de zorg en aandacht te geven die ze verdient, zodat je kunt genieten van een comfortabele, stralende huid.

Prijs per behandeling: € 139 incl. LED lichttherapie