Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Onze Pro Clear 60 Advanced Treatment, aangeboden door Dermalogica, is een geavanceerde en specifiek ontworpen gezichtsbehandeling die zich richt op het effectief aanpakken van acne en onzuiverheden. Bij LAVISH Huidinstituut begrijpen we dat een heldere, gezonde huid van onschatbare waarde is, en de Pro Clear 60 Advanced Treatment is ontwikkeld om deze doelen te bereiken.

Wat kun je verwachten van de Pro Clear 60 Advanced Treatment:

  1. Consultatie en Huidanalyse: Onze deskundige huidtherapeut begint met een uitgebreide consultatie en huidanalyse om een grondig begrip van jouw huidconditie te krijgen en jouw individuele behoeften te bepalen.
  2. Dubbele Reiniging: De behandeling begint met een zorgvuldige dubbele reiniging om overtollig talg, onzuiverheden en make-up te verwijderen, waardoor de huid wordt voorbereid voor verdere behandelingen.
  3. Exfoliatie en Extraheren: Zachte maar effectieve exfoliatie helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, terwijl extraheren wordt uitgevoerd om mee-eters en onzuiverheden te verwijderen.
  4. High-Frequency Technologie: We maken gebruik van geavanceerde high-frequency technologie om de groei van acneveroorzakende bacteriën te verminderen en ontstekingen te kalmeren.
  5. Aangepast Masker: Een aangepast masker wordt aangebracht om de huid te kalmeren, te hydrateren en te genezen.
  6. Serum en Hydratatie: We passen speciale Dermalogica-serums toe om de huid te voorzien van actieve ingrediënten die zijn afgestemd op jouw behoeften en hydrateren om balans te herstellen.
  7. Bescherming: De behandeling wordt afgesloten met zonbescherming om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

De Pro Clear 60 Advanced Treatment is geschikt voor mensen die last hebben van acne en onzuiverheden en op zoek zijn naar een doeltreffende oplossing. Na de behandeling voelt de huid gereinigd, gekalmeerd en voorbereid op een helderdere toekomst.

Boek vandaag nog een afspraak voor de Pro Clear 60 Advanced Treatment en start jouw reis naar een stralende, heldere huid. Wij zijn hier om jouw huidproblemen aan te pakken en jouw zelfvertrouwen te herstellen.

Prijs per behandeling: € 139 (60 min) incl. LED lichttherapie.
De Pro Skin expert behandelingen kunnen in een kuur vorm worden ingezet.

Vergoeding voor acne

Lavish Huidinstituut werkt samen met de zorgverzekeraars waardoor de acne behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars worden vergoed. Of een vergoeding voor u van toepassing is, kunt u zelf nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.