Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Acne word vaak geassocieerd met een vette huid of verstopte poriën, maar ieder huidtype kan last hebben van onzuiverheden. We focussen vaak op het weg krijgen van acne, zonder te kijken wat er precies gaande is in de huid. PRO Clear is een intensieve treatment waarbij gekeken wordt naar de oorzaak en triggers van jouw acne. Vervolgens wordt gewerkt aan acne verminderen en de huid zuiveren voor een helder en egaal resultaat.

Belangrijkste voordelen

Pro Clear levert geavanceerde resultaten in de bestrijding van acne, onzuiverheden en verstopte poriën. De unieke combinatie van innovatieve technieken en krachtige, professionele werkstoffen helpen:

  • Puistjes, mee-eters en comedonen verminderen
  • De huid kalmeren en roodheid verminderen
  • De huid hydrateren en in balans brengen

Nog sneller van je puistjes af?

Maak dan tijdens het masker gebruik van het LED licht. Het blauwe licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen. Het resultaat van de behandelingen wordt hiermee langer behouden.

Vergoeding voor acne

Lavish Huidinstituut werkt samen met de zorgverzekeraars waardoor de acne behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars worden vergoed. Of een vergoeding voor u van toepassing is, kunt u zelf nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Prijs per behandeling: € 89 incl. LED lichttherapie