Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

Onze Pro Firm Advance Treatment, aangeboden door Dermalogica, is een geavanceerde gezichtsbehandeling die gericht is op het verjongen en verstevigen van de huid. Bij LAVISH Huidinstituut begrijpen we dat het behouden van een jeugdige uitstraling en stevigheid van de huid van groot belang is, en de Pro Firm Advance Treatment is ontworpen om deze doelen te bereiken.

Wat kun je verwachten van de Pro Firm Advance Treatment:

  1. Consultatie en Huidanalyse: Onze ervaren huidtherapeut begint met een grondige consultatie en huidanalyse om jouw specifieke huidbehoeften te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.
  2. Dubbele Reiniging: De behandeling begint met een zorgvuldige dubbele reiniging om de huid te ontdoen van onzuiverheden en om een schone basis te creëren voor verdere behandelingen.
  3. Exfoliatie: We maken gebruik van geavanceerde exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.
  4. Massage en Masker: Je wordt getrakteerd op een ontspannende gezichts- en schoudermassage om de bloedsomloop te stimuleren en de spieren te ontspannen. Een op maat gemaakt masker wordt aangebracht om de huid te voeden en te verstevigen.
  5. Serum en Hydratatie: We passen speciale Dermalogica-serums toe die zijn geformuleerd om de huid te verstevigen en te hydrateren, waardoor je een jeugdige gloed krijgt.
  6. Bescherming: De behandeling wordt afgesloten met zonbescherming om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

De Pro Firm Advance Treatment is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een verjongende ervaring en het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid. Na de behandeling voelt jouw huid verfrist, strakker en gerevitaliseerd aan.

Boek vandaag nog een afspraak voor de Pro Firm Advance Treatment en ontdek de voordelen van deze op maat gemaakte Dermalogica-ervaring. Wij zijn er om jou te helpen de jeugdige uitstraling van jouw huid te herstellen en te behouden.

Prijs per behandeling € 139 incl. LED lichttherapie & Pro Power Peel