Winnaar van de Beauty Award 2024: “Newcomer of the Year” !

De Décaar Renaissance Treatment is speciaal ontwikkeld om de huid op maat te behandelen. Door het combineren van peptiden en antioxidanten worden de meest optimale resultaten bereikt. De term Renaissance is afkomstig van het Franse woord ‘wedergeboorte’, wat precies beschrijft wat deze behandeling voor de huid doet. Het stimuleert diepe regeneratie en verbetert de algehele conditie van de huid. De behandeling kan op de individuele behoeften van de huid worden afgestemd en kan worden versterkt door gebruik te maken van een zelfverwarmend masker, waardoor de werkzame stoffen nog beter door de huid worden opgenomen.

De boosters die tijdens de Renaissance treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden, zijn:

  • Line Booster peptide (minimaliseren van rimpels).
  • Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren).
  • Bio-placenta Booster peptide (gesynthetiseerde groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de elasticiteit en hydratatie).
  • Illumination Vitamine C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acne tegengaan).

Uitleg behandelingen

Renaissance-peptiden behoren tot de categorie ‘signaalpeptiden’, die de productie van collageen stimuleren door fibroblasten een signaal te geven om beschadigde huid te herstellen.

Naarmate we ouder worden, produceert de huid een natuurlijk enzym dat ervoor zorgt dat de huid veroudert en het lichaam een signaal krijgt om de niveaus van collageen en elastine te verhogen. Door gebruik te maken van Renaissance-peptiden stimuleren we dit proces, maar dan ZONDER de huid af te breken. De peptiden stimuleren namelijk de fibroblasten om dit proces te starten.

Peptiden zijn klein van formaat en kunnen door de beschermende laag van de huid dringen tot de diepere huidlagen.

In deze diepere huidlagen zorgen de peptiden voor regeneratie, reparatie en verwijdering van beschadigd collageen. Door het gebruik van signaalpeptiden kunnen tekenen van huidveroudering worden tegengegaan en verminderd, waardoor de behandeling ideaal is voor klanten die een gezonde en jeugdige uitstraling van hun huid willen herstellen.

Prijs per behandeling: € 99